| R-Truth ringte | |
|
+3Onurhan The Retired Champion Deniz 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Deniz Tüm General
Mesaj Sayısı : 654 Rep Gücü : 76 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : Geldi Bu Spear?!
| Konu: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 9:54 pm | |
| R-Truth'un müziği duyulur *seyirciler coşar*. Şarkısını söyleyerek gelir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe girince "What's Up?!" diye bağırır. Seyirciler de ona karşılık verir. Ardından özel dansını yapar ve "Biliyorsunuz ki, Wwe denen bu garip kurum gerçekten acımasız. Ama, garip olan bir şey var." der ve seyircilere döner. "Ben Wwe'den daha acımasızım. Hele, hele dostlarıma bir şey yapıldıysa." der. *Seyirciler coşar* Podyuma döner ve "Şimdi şu işe bir bakalım, bana ters düşen olursa külahları değişiriz. Ben kakaolu külahı alırım, o ise acılı sosu. Son derece acılı!.." *Seyirciler gülmeye başlar* "Şunu merak ediyorum, acaba düşmanlarım kimler? Dostumun kim olduğunu zaman gösterecek. Ama, düşmanlarım kimse şimdi söylesin yoksa ben daha sonra fark edersem düşmanlarım için çok kötü olur..." der ve bir müzik çalar... [Kim gelecek?] | |
|
| |
The Retired Champion Admin
Mesaj Sayısı : 2258 Rep Gücü : 1689 Rep Puanı : 28 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 9:57 pm | |
| Ain't No Make Believe Çalar ve John Morrison Pyroları Patlatır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından Ringe Girer ve R-Truth la Konuşmaya Başlar Düşmanlarını Merak Ediyosan Her Türlü Tehlikeye Hazırlıklı Olmalısın Kanka Bende Bu Yüzden Sen Konuşurken Seni Korumak İçin Yanındayım Der | |
|
| |
Deniz Tüm General
Mesaj Sayısı : 654 Rep Gücü : 76 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : Geldi Bu Spear?!
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 9:58 pm | |
| Teşekkürler, birden içimden 'JoMo bana düşman mı?' demiştim. *Gülmeye başlar* *Birden müzik duyulur ve ikisi de podyuma bakar* | |
|
| |
Onurhan Kor General
Mesaj Sayısı : 817 Rep Gücü : 187 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 27 Nerden : sin Hacı
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 10:04 pm | |
| Jericho o adam Jericho yanında güvenliklerle birlikte ve tekerlekli sandalyede ama o Jericho: - R-Truth seninle düşman olmak istemezdim ama takım arkadaşın'ı hiç beğenmedim bu yüzden seninle dost olamam. Deyip güvenliklerle beraber gider | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 10:05 pm | |
| R-Truth sinirle arkasından bakar. "Biz de 'neden Chris bizi beğenmiyor' diye yanmıyorduk. Anca gidersin, ama sakın unutma. Yanındaki güvenlikleri her an birileri yıkabilir." der ve sinsice gülmeye başlar. Ardından 'Ne yapıyor bu Jericho?' dermişçesine JoMo'ya bakar. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2258 Rep Gücü : 1689 Rep Puanı : 28 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 10:07 pm | |
| JoMo Sadece Güler | |
|
| |
Ted Dibiase Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 77 Rep Gücü : 102 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 10:07 pm | |
| Bi anda jerıchonun arkasından ilk güvenlik görevlilerine sweet chın musıc ardından jerıchoya tam yaparken jerıcho kaçar hbk alın sızın bu der ve ringten ayrılır. | |
|
| |
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 10:16 pm | |
| Konuşmalarda Saldırmak YOK ! | |
|
| |
The Awesome Champ Admin
Mesaj Sayısı : 1147 Rep Gücü : 732 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : Yalova
| Konu: Geri: R-Truth ringte Salı Eyl. 07, 2010 10:17 pm | |
| HBK saçmalama + 3 satırı unuttunuz galiba. | |
|
| |
Celtic Warrior Tüm General
Mesaj Sayısı : 403 Rep Gücü : 359 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10
| Konu: Geri: R-Truth ringte Çarş. Eyl. 08, 2010 6:34 am | |
| Boyaka Boyaka duyulur ve Rey Mysterio ringe dogru gelir.R-Truth seninle dost olabilirim.Hem brandlarımızda aynı ne dersiin der ve elini uzatıp beklemeye baslar. | |
|
| |
The Viper Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 850 Rep Gücü : 773 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 30 Nerden : Eskişehir
| Konu: Geri: R-Truth ringte Çarş. Eyl. 08, 2010 7:37 am | |
| Get On Your Knees çalar ve Jack Swagger elinde mikrofon ile ringe doğru gelir.Ringe girer JoMo ve Truth'a selam verip konuşmaya başlar: Ben R-Truth'un yakın bir dostuyum yani en azından ben onu benim için öyle görüyorum onu bilmem.Onun düşmanı benim düşmanımdır.Şimdi onun düşmanları gelen gelsin ..!! | |
|
| |
| R-Truth ringte | |
|