| R-Truth Ringte Ve Konuşuyor | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Deniz Tüm General
Mesaj Sayısı : 654 Rep Gücü : 76 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : Geldi Bu Spear?!
| Konu: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:07 am | |
| STAND UP AND SAY WHAT'S UP!!! R-Truth, şarkısını söyleyerek ringe gelir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Burada, hakkım için bulunmaktayım. Contender hakkım. Yani demek istediğim, ben... Ben bunu hak ediyorum!.. Contender maçı. Hangi kemer olduğu umurumda bile değil!.. Ama ben hakkımı alacağım. Duydun mu, Miz?! Ben Contender maçına çıkacağım!!!!" Sinirlice yürür ve "Kiminle olduğu umurumda değil. Bana bu hak verilsin yeter. Ben bunu hak ediyorum, anladınız mı? Contender ya da kemer maçına ne kadar çok kişi çıkıyor biliyor musunuz? Ama yok... R-Truth adlı zavallı... Bir efsanenin karşısına çıksın ve süper bir dayak yesin. Neden mi? Bilmiyorum!.. Ama bildiğim bir şey varsa... Contender maçını hak ediyorum!!!!" der ve bir müzik duyulur........ | |
|
| |
JTG Tüm General
Mesaj Sayısı : 606 Rep Gücü : 61 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/10 Nerden : Sokaktan nerden gelcm lan Ev tabiki xD
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:13 am | |
| My Time İs Now !! çalar. John Cena girişe gelir ve selamını verir ve ringe doğru ilerler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ringe gelir ve taraftarların elinde Cena pankartı vardır ve Cena gülümser. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Son logoyu saymayın ) Eline mikrofon alır ve konuşmasına başlar: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Hey zenci yine mi yenildin dostum.Doğaldır sen hep yenilirsin zaten şu haline bak senin yazık sana acıyorum R-Truth erkek güreşçileri yenemiyorsun bence sen divas kemeri için #1 iste o kemeri rahatlıkla kazanabilirsin galiba tabi ama sen divaları bile yenemessin der gülerek | |
|
| |
Deniz Tüm General
Mesaj Sayısı : 654 Rep Gücü : 76 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : Geldi Bu Spear?!
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:16 am | |
| Bak, Cena. Seni öyle bir döverim ki, o kasların çeşitli yerlerinden fırlar. Seni maymun surat!.. Zencilerle ne derdin var senin dostum? Eski Rap'çi seni!.. Baksana, sen neden Wwe'den ayrılmıyorsun? Şu an ben konuşuyorum ve eskiler konuşurken NXT'deki sersemin tekine konuşmak düşmez. Ben konuşurken sadece benim Rookie'm King Booker konuşabilir!.. Bu yüzden kapa çeneni ve def ol ringimden!.. | |
|
| |
Onurhan Kor General
Mesaj Sayısı : 817 Rep Gücü : 187 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 27 Nerden : sin Hacı
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:19 am | |
| Break To Walls Down!!!!!
-Hooop orda ağır ol Truth. Onu bu geceki Show'a ben davet ettim ve görüyorum ki sen onu ringten kovmaya çalışıyorsun. Yapazsınnn. Yaparsan bende seni kovarım hemde bu kadar nazikçe değil çok sert bir şekilde. Yanıma gel Cena | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:20 am | |
| RP OUT: Promoları uzun kes sen uzun kesmezsen ben de kesmem.
RP IN: Hadi, sahibinin yanına git köpecik!.. *seyirciler ve R-Truth gülmeye başlar* | |
|
| |
JTG Tüm General
Mesaj Sayısı : 606 Rep Gücü : 61 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/10 Nerden : Sokaktan nerden gelcm lan Ev tabiki xD
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:22 am | |
| Cena:
-Seni karaböcek benle maç yapmaktan korkuyorsun dostum seni ezip geçeceğimi biliyosun seni arap.Şekil şekil hareketler çıkaran karaböceksin sen seni ezicem bir gün o günü görüceksin der | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:23 am | |
| RP OUT: NXT'dekiler SD'dakilerle böyle konuşamaz diye biliyordum? Sitenin düzeni bozulmuş arkadaş. | |
|
| |
JTG Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:25 am | |
| Out:Senden güçlü olduğumu kabul ediyorum.
İn.R-Truth senle maça çıkmak istiyorum der NXT te maçlar başladığında seni ezicem | |
|
| |
Onurhan Kor General
Mesaj Sayısı : 817 Rep Gücü : 187 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 27 Nerden : sin Hacı
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:25 am | |
| Bak Turgut sen WWE aleminde dolaşan bir böcüksün hatta deniz anasısısın birini gördünmü yapışıyorsun. Mesela ben önce Kelly olayından dolayı rakip olduk şimdide Cena. Sen bir anasın hemde deniz anası | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:26 am | |
| Seni akıllı çocuk ben SD'dayım. Kuçu kuçu seni gidi. | |
|
| |
JTG Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:26 am | |
| Cena:
-ARap Turgut hadi bize bir türkü söyle dostum.Yeniliyorum yeniliyorum yeniliyorum diye | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:28 am | |
| Pekala söylüyorum.
Cena Ezik Maymun Ağla Hadi Ezik Maymun Cena Pro'n da öyle
Nasıl olmuş? Umarım susarsın bu mesajım Miz'eydi çekilin yolumdan.
Der ve müziksiz olarak gidip odasına oturur. | |
|
| |
JTG Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:29 am | |
| Cena:
-Kaç böyle arap senle tekrar karşılaşıcağız ve o gün seni mahvedicem.Bana yalvarıcaksın der ve taunt yapar. | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:29 am | |
| RP OUT: NXT'desin haddini bil. | |
|
| |
JTG Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:30 am | |
| Out.NXT olmam neyi değiştirir benden güçlü olduğunumu asla ben seni yenebilecek güçteyim. | |
|
| |
Onurhan Kor General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:31 am | |
| Jericho Cena'ya :
-Fazla bulaşma depresyonda. (dalga amaçlı değil depresyonda gibi davranıyor neredeyse isyan çıkarıcak mize karşı) | |
|
| |
Deniz Tüm General
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 10:31 am | |
| RP OUT: Cena şu an senden daha önemli işlerim var. Biraz sus NXT yeni gelenlerin yeridir ve SD'dakilere saygısızlık yapamazlar. | |
|
| |
Fatih Tüm General
Mesaj Sayısı : 407 Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 11:02 am | |
| RPG Out : Evet Cena ondan güçlü olup olmadığını bilmem ama bir NXT rookiesi herhangi bir WWE Süperstarına böyle davranamaz ! Konuşmalarına dikkat et ! | |
|
| |
The Viper Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 850 Rep Gücü : 773 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 30 Nerden : Eskişehir
| Konu: Geri: R-Truth Ringte Ve Konuşuyor Çarş. Eyl. 15, 2010 12:17 pm | |
| - John Cena demiş ki:
- Cena:
-Seni karaböcek benle maç yapmaktan korkuyorsun dostum seni ezip geçeceğimi biliyosun seni arap.Şekil şekil hareketler çıkaran karaböceksin sen seni ezicem bir gün o günü görüceksin der RPG OUT : 1.Türkçe dersinde nasıl yazı yazıyorsan burda öyle konuşmak zorundasın.Cümle sonun nokta koy.2 ''ezicem'' diye birşey yok.''Ezeceğim'' diyebilirisin. | |
|
| |
| R-Truth Ringte Ve Konuşuyor | |
|