| | Triple H Konuşma Yapıyor. | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Straight Edge Savior Co Admin

Mesaj Sayısı: 1164 Rep Gücü: 777 Rep Puanı: 6 Kayıt tarihi: 26/09/10 Nerden: Chicago - Illinois
 | Konu: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:27 am | |
| TİME TO PLAY THE GAME !
HHH Ring'e Gelir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Taunt'unu Yapar ;
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [ Kemersiz Farzedin ]
Konuşmaya Başlar
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
- Miz ! The Miz ! Tag Team Şampiyonluğunu Kaybetmemizin Tek Sebebi Sensin ! Maçta O Kadar Çok Vurdun Ki Bana Bünyemi Düşürdün.Sürekli Özellikli Hatalar Yaparak Kaybetmemizi Sağladın.Maç Sonu US Title Kemerin İle Gülüşü Beni Çıldırttı,Bende Gidip Onu Dövdüm,Yüzünü Kan İçinde Bıraktım.Pişmanmıyım Peki ? HAYIR ! Şuan Anlıyorum Ki Sana US Title Kemerini Kazandırmam Hataydı.Ama Şunu Bil Ki Ben King'im ! WWE Kemerini Kazanacağım Ve Senin US Title Kemerini Kaybetmen İçin Her Şeyi Yapacağım.Bugün Bana US Title'ı İle Attıgın Kahkaha'yı O Gün Ben Sana Atacağım !
En son The Cerebral Assassin tarafından Perş. Ekim 07, 2010 5:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
Onurhan Kor General

Mesaj Sayısı: 817 Rep Gücü: 187 Rep Puanı: 0 Kayıt tarihi: 07/09/10 Yaş: 14 Nerden: sin Hacı
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:32 am | |
| Hardy Boyz girişte gözüküyor(Lita'yı saymayın): [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Jeff:--Heh Triple H Miz sana vurmasaydıda kemerleri Hardy'lerin alacağını herkes biliyordu öyle değilmi? Der ardından Mikrofun'u Matte'e verir |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 1164 Rep Gücü: 777 Rep Puanı: 6 Kayıt tarihi: 26/09/10 Nerden: Chicago - Illinois
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:34 am | |
| HHH Cevap Verir ;
- Eğer The Miz Aptallık Yapıp,Önceden Planlama Yapmasaydı.Kemeri Kazanabilirdik ! |
|
 | |
Onurhan Kor General

Mesaj Sayısı: 817 Rep Gücü: 187 Rep Puanı: 0 Kayıt tarihi: 07/09/10 Yaş: 14 Nerden: sin Hacı
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:35 am | |
| Jeff:-- Öylemi sanıyorsun?= Yazıık |
|
 | |
KopKop Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 78 Rep Gücü: 13 Rep Puanı: 0 Kayıt tarihi: 06/10/10 Yaş: 15 Nerden: Cameron / North Carolina
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:36 am | |
| -Haklısın Kardeşim , Triple H Sen Şampiyon Olamayacaksın . Anla Artık .... ECW Kemeri , Tag Team Kemeri Benim Olacak ve Sen Apaçık Ortada Kalacaksın Dostum . |
|
 | |
Onurhan Kor General

| Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:37 am | |
| Jeff: --Evet HHH WWE Champ Jeff Hardy , ECW Champ Matt Hardy , TT Champions Hardy Boyz |
|
 | |

| Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 5:49 am | |
| Triple H - O Kadar Emin Olma Der Ve Mikrofonu Atar Otopark'a Gider [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ring Ekranı Saniye Saniye HHH'yi Çekiyordur. Hummer Jipine Biner,Çalıştırır Ve Gider Önüne Kaza Yapmasını Sağlamak İçin Bir Araba Çıkar Triple H Direksiyonu Kırar Ve Takla Atar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [ Otopark'da Farzedin ] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Otopark'da Baygın Kemersiz,Giyinik Ve Tek Başına Farz Edin ] Jim Ross : OH MY GOT ! Konuk Yorumcu Sheamus : Who Could I have done? ( Kim Yapmış Olabilir Bunu ? ) |
|
 | |
The Awesome Champ Admin

Mesaj Sayısı: 1147 Rep Gücü: 732 Rep Puanı: 3 Kayıt tarihi: 07/09/10 Nerden: Yalova
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 6:08 am | |
| | Mr.Extreme demiş ki: | | Jeff: --Evet HHH WWE Champ Jeff Hardy , ECW Champ Matt Hardy , TT Champions Hardy Boyz |
Raw'dasın , Ecw'de Matt var , Takım kuruyorsunuz ve kemeri almaya çalışıyorsunuz. |
|
 | |
JTG Tüm General

Mesaj Sayısı: 606 Rep Gücü: 61 Rep Puanı: 0 Kayıt tarihi: 13/09/10 Nerden: Sokaktan nerden gelcm lan Ev tabiki xD
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 7:01 am | |
| Ekranı izler ve Triple H in durumuna üzülür.ve:
-Bunu yapacak kişi sadece THe Miz dir başkası yapamaz der |
|
 | |

| Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 7:06 am | |
| RP Out : Biriniz Bile Kaldırmadı Hastaneye  |
|
 | |
JTG Tüm General

Mesaj Sayısı: 606 Rep Gücü: 61 Rep Puanı: 0 Kayıt tarihi: 13/09/10 Nerden: Sokaktan nerden gelcm lan Ev tabiki xD
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 7:08 am | |
| Cena Triple H i hastaneye kaldırır. |
|
 | |

| Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 7:13 am | |
| RP Out : Hele Şükür  RP İn : HHH Ameliyata Alınır ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ameliyat Başarılı Geçer Ve HHH Odaya Alınır ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Kim Oldugunu Gördüm Fakat Ne Yapacağımı Bilmiyorum. |
|
 | |
KopKop Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 78 Rep Gücü: 13 Rep Puanı: 0 Kayıt tarihi: 06/10/10 Yaş: 15 Nerden: Cameron / North Carolina
 | Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Perş. Ekim 07, 2010 11:35 pm | |
| - Matt Bunu HAk Etmiştin Triple , der ve Ekrandan Ayrılır . |
|
 | |
JTG Tüm General

| Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Cuma Ekim 08, 2010 12:03 am | |
| Cena Maria ile Triple H in yanına gelir ve geçmiş olsun derler Cena:
-Dostum merak etme bunu yapnın yanına kalmayacak bunlar.Kim olursa olsun ona acı çektireceğiz.İnşallah en yakın zamanda dönersin ve Tag Team kemerleri için Hardyz le maç yaparız der |
|
 | |

| Konu: Geri: Triple H Konuşma Yapıyor. Cuma Ekim 08, 2010 1:39 am | |
| |
|
 | |
| | Triple H Konuşma Yapıyor. | |
|